Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ فعال کارگری گفت: نخستین خواسته کارگران نگاه داشت مناسبات و تنظیم بازار است و لازم است توسط متولیان قوه قضائیه بالاخص تعزیرات حکومتی به این مهم ورود شود. - اخبار استانها -

احسان سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدسبا اشاره به اینکه خواسته جدی کارگران در شرایط فعلی کنترل بازار است، اظهار داشت: با توجه به مصوبه دستمزد 1400 باید ضمن تقدیر وتشکر از زحمات نمایندگان  شورای عالی کار دو نکته را مدنظر قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعال کارگری گفت: نخستین خواسته کارگران نگاهداشت مناسبات و تنظیم بازار است و لازم است توسط متولیان قوه قضائیه بالاخص تعزیرات حکومتی به این مهم ورود شود.

سهرابی خاطرنشان کرد: باید جلوی رانت خواری و هرگونه سوء استفاده از این شرایط گرفته شود و کارگران حلاوت این افزایش دستمزد 1400 را چندین ماه حس کنند.

وی ادامه داد: دومین نکته این است که با توجه به شرایط تحریم و بیماری منحوس کرونا  تمکن و توان پرداخت شکاف دستمزد توسط کارفرمایان  میسر نیست.

سهرابی با اشاره به اینکه اکنون نیاز به یک عزم جدی است که باید توسط حمایت‌های دولتی در قالب معافیت‌های بیمه‌ای، مالیاتی و اعطای  تسهیلات بانکی انجام شود اظهار داشت: امیدواریم در یک بازه زمانی محدود بتوانیم از حالت رکود و وضعیت نامناسب اقتصادی خارج شویم  و دستمزد به واقعیت‌های جامعه نزدیک شود.

وی در ادامه عنوان کرد: برخورداری از تأمین اجتماعی از نظر بازنشستگی، بیکاری، پیری، از کارافتادگی، بی‌سرپرستی، درراه ماندگی، حوادث و سوانح و نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت‌های پزشکی به صورت بیمه و غیره، حقی است همگانی و کارگران نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

سهرابی خاطرنشان کرد: دولت مکلّف است طبق قوانین از محل درآمدهای عمومی و درآمدهای حاصل از مشارکت مردم، خدمات و حمایت‌های مالی فوق را برای همه افراد کشور تأمین کند.

فعال کارگری بیان کرد: امروز باید یادی کنم از دکتر نوربخش که در حمایت صندوق تامین اجتماعی ایستادگی کرد ولی عمرش کفاف نداد اکنون طرح 3070  که یادگار وی به بهره برداری رسیده است  که در زمان کرونا خدمت بسیار ارزشمندی است. 

حکایت تسنیم از وضعیت این روزهای کارگران فصلی زنجان/ سرگردانی کارگران ‌در میادین و خیابان‌های شهر‌حداقل دستمزد کارگران 39درصد افزایش یافت/ افزایش 26درصدی سایر سطوح مزدی+ جدولاستاندار بوشهر: کارگروه ضربتی برای تعیین تکلیف کالاها در انبار اموال تملیکی تشکیل شود

سهرابی تاکید کرد: کارگران درباره حذف دفترچه بیمه نیز مشکلاتی دارند که داروخانه‌ها و مطب دکترها هنوز فرایند لازم در این زمینه را ایجاد نکردند و برای بیمه شده مشکلاتی را به وجود آورده و دسترسی محدودی به این نوع خدمت دارند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به پرداخت نرخ بسیار مناسب بیمه‌ای به سازمان تامین اجتماعی از سال 1363 تاکنون که ورود به درمان را مستقیم و غیرمستقیم کرده، متاسفانه کارگران از پوشش درمانی رضایت ندارند.

سهرابی عنوان کرد: به عنوان مثال طرح تحول سلامت طرح خوبی است، ولی چرا منابعش را پیش‌بینی نکردند و بار مضاعفی را ایجاد کردند؟ نکته جالب‌تر این است که بیمه شدگانی که در حوزه کرونا درمان انجام می‌دهند از طریق طرح تحول سلامت رایگان این اقدام را صورت می‌دهند اما بیمه شدگان تامین اجتماعی باید هزینه‌اش را پرداخت کنند.

وی گفت: موقعی صندوق دخل و خرج اش همخوانی نداشته باشد و مدیریت نشود، قطع یقین به سوی ورشکستگی هدایت می‌شود وخوش بینانه این است که دیگر توانایی پاسخگوی نیازهای بهداشتی و درمانی را ندارد و آن را کاهش می‌دهد و منجر به  پدیده بیمه تکمیل درمان ایجاد می‌شود که آن هم هفت‌خوانی دارد.

این فعال کارگری ادامه داد: امروز نوبت‌های طولانی دکتر، نبود پزشکان فوق تخصص، عدم اپراتورهای دستگاه، سونوگرافی، سی تی اسکن، هزینه‌های بالای پروتز، هزینه دندان، دندان مصنوعی، ...مشکلاتی است که بازنشستگان کارگری مداوم نسبت به آن شکایت دارند. شاهدیم که صندوق تامین اجتماعی توسط صاحبان اصلی‌اش اداره نمی‌شود و معمولا نسخه آن را دولتی‌ها می‌پیچند.

سهرابی خاطرنشان کرد: هر موقع نسبت به این مسئله گلایه می‌شود، صحبت از دیون از دولت می‌شود که حدود 360 هزار میلیارد تومان است و عنوان می‌کنند هر زمان بخشی از دیون را گرفتیم برای خودتان(کارگران) هزینه می‌کنیم؛ اگر می‌خواهیم نه سلامت کارگران تهدید شود و نه نظام سلامت دچار چالش شود صندوق باید توسط صاحبان اصلی خود اداره شود.

انتهای پیام/281/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تامین اجتماعی فعال کارگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۰۸۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد

به‌گزارش خبرگزاری مهر، ایرج نادری عصر یکشنبه با اعلام این خبر در مورد پروژه لیست هوشمند حق‌بیمه گفت: طراحی و ساخت پروژه هوشمندسازی لیست‌های حق بیمه ارسالی کارفرمایان از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز و با توجه به گستردگی و اهمیت پروژه، پس از طی کردن فازهای آزمایشی در شعب مختلف کشور به صورت کامل عملیاتی و مطابق برنامه‌ریزی انجام شده و از ۱۶ اردیبهشت ماه در کلیه شعب تأمین‌اجتماعی سراسر استان فارس اجرایی خواهد شد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان فارس بیان کرد: با توجه به رویکرد نوین سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر یکپارچه‌سازی، هوشمندسازی و شفاف‌سازی و بهره‌گیری از توان شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر دستیابی به تأمین‌اجتماعی هوشمند، برنامه عملیاتی هوشمندسازی لیست‌های حق بیمه ارسالی کارفرمایان که در دستور کار مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تأمین‌اجتماعی قرار داشت اکنون به مرحله اجرا رسیده است.

نادری در مورد مزایای ارسال لیست هوشمند گفت: در این پروژه تلاش شده است تا بخش عمده کنترل‌هایی که تاکنون بعد از تکمیل و ارسال لیست حق‌بیمه، در شعب و در غیاب کارفرما بر روی لیست‌های دریافتی اعمال و در مواردی سبب ایجاد بدهی یا اعمال جریمه برای کارفرمایان می‌شد، به‌صورت برخط و در زمان ثبت لیست بر روی آن اعمال شود و بازخورد لازم برای اصلاح اشکالات و نواقص احتمالی به کارفرما داده شود.

وی افزود: در واقع با اجرای پروژه لیست هوشمند و تعمیم آن، تمامی پردازش‌های لیست حق بیمه کارفرمایان به‌صورت متمرکز و هوشمند و همزمان با تکمیل لیست انجام می‌شود و کارفرما فرصت خواهد داشت نواقص احتمالی را پیش از ارسال آن رفع کند.

به گفته نادری پرداخت برخط و آسان حق‌بیمه، جلوگیری از تضییع حقوق بیمه‌شدگان با ایجاد خطای کاربری، انجام برخط پردازش‌های لیست و مطلع شدن برخط کارفرمایان از نتیجه پردازش‌ها، کاهش ازدحام در شعب و پیشگیری از معطل شدن مراجعان، ایجاد نشدن بستانکاری‌های کاذب، جلوگیری از انباشت بدهی‌ها و جرایم پرداخت لیست، کنترل عناوین شغلی و ریز دستمزدها، کنترل میزان رشد دستمزدها و مزایای مشمول کسر حق بیمه و جلوگیری از بروز خطا و اعتراض کارفرمایان از دیگر مزایای این طرح است.

نادری همچنین به کارفرمایان توصیه کرد با توجه به جدید بودن این طرح و جهت آموزش و احیاناً رفع مشکلات، اکیداً لیست حق بیمه کارکنان خود را قبل از ۲۵ اردیبهشت ماه ارسال نمایند.

وی افزود: آموزش‌های لازم به صورت فایل‌های تصویری و نوشتاری بر روی وب سایت این اداره کل به آدرس fars.tamin.ir موجود است.

کد خبر 6097642

دیگر خبرها

  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی